vastagbel-teszt
Vastagbél tajekoztatoVastagbél tajekoztato2

Vastagbél egészségügyi teszt

3970 Ft

A székletben lévő „rejtett” vér bélbetegségekre, akár rákra is utalhat. Ez az egyszerű teszt segít Önnek a megelőzésben.

10 perc alatt, otthon elvégezhető egészségügyi teszt

Elfogyott

Cikkszám: 970165-E. Kategória: . Címkék: , , , .

Termékleírás

A termékkel kapcsolatos információk:

A teszt egy immunológiai teszt a székletvér azonosítására, ami a humán hemoglobin (hHB) kimutatásán alapszik.

Általános információk:

A vastagbélrák az egyik leggyakoribb rákféle, és a korai kimutatása rendkívül fontos. Minél korábban diagnosztizálásra kerül, annál nagyobb az esély a sikeres kezelésre. Ha a bélrákot korai stádiumában kezelik, a túlélés meghaladja a 90%-ot.

Az esetek 95%-ában a bélrák a polipból kiindulva alakul ki: ez a vastagbélben (colon) fejlődő jóindulatú tumor. Jellemző rá, hogy nem okoz panaszokat, és gyakran akár évekig is észrevétlen marad, mielőtt rosszindulatúvá válna. Ebben a stádiumban, a rejtett korai szakaszban, a vastagbélrák a széklet vértartalmára elvégzett egyszerű teszttel kimutatható. A teszt lehetővé teszi a korai detektálást, aminek révén a kockázat jelentős mértékben csökkenthető.

40 éves kor fölött, de akár annál korábban is, mindenkinek évente egyszer teszttel ellenőriznie kellene a széklete vértartalmát. Ha a családban előfordult már vastagbélrák vagy bélpolip, tanácsos a tesztelést már 40 éves kor előtt elkezdeni. A teszt segítségével a szabad szemmel még nem látható vér mutatható ki a székletből. A vastagbélpolip alkalmanként vérzik, míg a vastagbélrák már igen korai stádiumában vérzik. Ha ennek a tesztnek az elvégzésekor vért talál a székletében, keresse fel orvosát, hogy a vérzés okát kivizsgálják. Ezt a tesztet az teszi egyedivé, hogy nem kell változtatnia az étkezési szokásain, valamint, hogy bármely napszakban egyszerűen és könnyen elvégezhető, és az eredmény néhány percen belül leolvasható.

Tartalom:

Használati útmutató, 1 pufferoldatos flakon, 1 fóliatasak tesztkazettával és nedvszívó anyaggal.