Chlamydia teszt
Chlamydia tesztChlamydia tajekoztatoChlamydia tajekoztato 2

Chlamydia egészségügyi teszt

7970 Ft

A Chlamydia a leggyakoribb szexuális úton terjedő fertőzés. A Chlamydia trachomatis fertőzésnek gyakran nincsenek tünetei. 

A kezeletlen baktérium  meddőséget okozhat, valamint a húgyúti vagy nemi szervek fertőzéséhez vezethet. 

A teszt segítségével könnyen, gyorsan megállapíthatja, hogy az Ön szervezete fertőzött-e.

 

15 perc alatt, otthon elvégezhető egészségügyi teszt

Rendelje meg most!

 

Elfogyott

Cikkszám: 972756-E. Kategória: . Címkék: , .

Termékleírás

A termékkel kapcsolatos információk:

Ez a teszt a méhnyak sejt mintavételére alkalmas, így csak nőknek ajánlott. Fertőzés esetében javasolt, hogy szexuális partnere is csináltasson tesztet és kezeltesse magát.

Általános információk:

A teszt a Chlamydia trachomatis kimutatására szolgál, mely egyike a három legismertebb Chlamydia típusnak. A Chlamydia a leggyakoribb szexuális úton terjedő fertőzés. Csak Németországban az új fertőzöttek száma 300 000 és 500 000 ezer közé tehető évente. A leggyakrabban érintettek a fiatal korosztály tagjai (15-25 éves korig), akik gyakran váltogatják szexuális partnereiket, valamint azok szexuális partnereik, akik fertőzöttek (még azok is továbbadhatják a vírust, akiknek nincsenek tüneteik), továbbá a fertőzött anyák újszülött csecsemőik. A fertőzés terjedése szexuális aktus nélkül (pl. uszoda) ritka, de nem lehetetlen.

A Chlamydia trachomatis fertőzésnek gyakran nincsenek tünetei. Azonban ezen esetekben is különböző betegségekhez vezethet, mint a szemfertőzés, arthritis és húgyúti fertőzések. Ezenkívül a nem kezelt fertőzés meddőséget okozhat, továbbá növeli a méhen kívüli terhesség és a koraszülés kockázatát. A fejlődő országokban a Chlamydia trachomatis fertőzés a leggyakoribb oka a vakságnak az újszülöttek körében.

Különösen fontos, hogy terhesség alatt kezelje a Chlamydia fertőzést. A fertőzött anyák mintegy 50%-a adja át a fertőzést saját újszülöttjének. Újszülötteknél gyakori szövődmény a kötőhártya-gyulladás és a tüdőgyulladás.

Tartalom:

Használati útmutató, 1 pufferoldatos flakon, tampon, 1 fóliatasak tesztkazettával és nedvszívó anyaggal.