Szállítási, fizetési információ

Kedves Vásárlóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jelenleg csak magyarországi címre tudnak rendelni a joteszt.hu internetes áruházában.

Kérjük olvassák el az alábbi tájékoztatót. Amennyiben további kérdésük lenne, kérjük az info@complementum.hu címre írjanak!

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A Vásárló a megrendelt termék(ek)et megrendeléskor egy összegben, a Complementum Kft. előre megadott bankszámlaszámára történő teljesítéssel (előre utalással) vagy annak átvételekor a vásárolt áru ellenértékét egy összegben készpénzzel (utánvéttel) fizetheti meg.

Az előre utalásos teljesítésnél kérjük, a közlemény rovatba tüntesse fel rendelési azonosítóját, hogy az egyes megrendeléseket és befizetéseket egyeztethessük! Miután a fizetés összege megérkezett a bankszámlánkra, postázzuk a megrendelt termék(ek)et.

Utánvét esetén a csomag kézhezvételekor a Magyar Posta Zrt. futárcég alkalmazottjának kell kifizetni az áru vételárát és a postaköltséget.

A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja. Amennyiben a rendelés átvételét megrendelő megtagadja, a Complementum Kft. fenntartja a jogot, hogy a megrendelő regisztrációját megszüntesse, valamint esetlegesen közben leadott rendeléseit érvénytelenítse, egyéni mérlegelés alapján.

Fizetéshez szükséges adatok;
Kedvezményezett neve: Complementum Kft.
Számlavezető Bank: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszám: 10918001-00000126-52640000

ÁRAK

A webáruházban feltűntetett árak forintban értendők, bruttó fogyasztói árak.

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a regisztráció során megadott számlázási adatokat minden esetben ellenőrizzék rendelésük leadásakor, mert a számla kiállítása után, utólag a számlázási adatokban nem áll módunkban változtatásokat eszközölni.

A www.joteszt.hu webáruházban található termékek ára tájékoztató jellegű, és nem minősül ajánlattételnek. A Complementum Kft. fenntartja az árváltoztatás jogát! A webáruház termékeinek méretében, paramétereiben, más adataiban előforduló esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk!

Kérdés, észrevétel esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

AZ ÁRU ÁTVÉTELE, SZÁLLÍTÁS

A Vásárló, a kiválasztott termék(ek) megrendelése végeztével nyilatkozhat, hogy milyen módon kívánja átvenni a termék(ek)et.

A megrendelt árut átvenni házhozszállítással lehet.

Házhozszállítás

A megrendelt termék(ek)et a Magyar Posta Zrt. (továbbiakban: MPL) futárszolgálat szállíttatja ki vásárlóinknak. A termékek kiszállítása tehát a MPL által biztosított módokon és annak díjszabásának megfelelően történik. Az Eladó a szállítás várható időpontját, a rendelést követő visszaigazolás keretében határozza meg.

A feltűntetett árak tájékoztató jellegűek, az Eladó a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon (http://www.joteszt.hu) való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Az Eladó a rendelés teljesíthetőségét követően egyeztetést kezdeményez Vevőnek a kiszállítási időpont megválasztására, mely nem konkrét időpontot jelöl, csak közelítő szállítási intervallum kiválasztására szolgál. Meghatározott órára történő kiszállítást az Eladónak nem áll módjában vállalni. A jelen pontban írt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, az Eladót nem kötelezik, a tényleges szállítási határidő minden esetben a rendelési visszaigazolásban szerepel.

Az Eladó nem vonható felelősségre a szállítást végző MPL tevékenysége folytán / tevékenységéből fakadó esetleges késésekért vagy károkért.

Az Eladó a csomagokat minden hétköznap 13:00 órakor adja át az MPL munkatársának. Erről a rendszer automatikus e-mailt küld a Vásárló regisztrációkor megadott e-mail címére. A 13:00 óra után beérkező rendeléseket csak a következő munkanapon tudjuk postázni. Az MPL a csomagokat a postázást követő munkanapon kézbesíti. Amennyiben a kézbesítő nem talál otthon senkit, és emiatt nem tudja átadni a csomagot, értesítést hagy Önnek a telefonszámával, amelyen keresztül Ön fel tudja venni vele a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek a második kézbesítés időpontjáról.

A Vevő termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt az Eladónak nem áll módjában elfogadni. A kiszállítással és a megrendelési tételekkel kapcsolatos kifogásokat, kérjük még a szállítmányozó jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével dokumentáljon.

A www.joteszt.hu webáruházból megrendelt árut, legkésőbb 10 munkanapon belül kézhez kapja a vásárló. A 10 munkanapos szállítási határidőtől eltérő teljesítésről vagy a szállítási határidő az Eladón kívülálló okból történő változásairól minden esetben értesítjük ügyfeleinket.

Szokásos vállalási árak:

Banki átutalás és utánvét esetén a postaköltség 1250 Ft / csomag.

A Vevő, a megrendelt termék átvételével és a vételár megtérítésével nyilatkozik, hogy a megrendelt termékkel kapcsolatos mindennemű információt megkapott, továbbá, hogy házhozszállítás esetén az elállás jogáról szóló rövidített tájékoztatót átvette, személyes átvétel esetén az erről szóló szóbeli tájékoztatást megkapta.

KÉZBESÍTÉSI DÍJAK

Szokásos vállalási árak:

Banki átutalás és utánvét esetén a szállítási költség 1250 Ft / csomag.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A csomagokat kedden és csütörtökön adjuk át az MPL munkatársának. Erről a rendszer automatikus e-mailt küld az Ön e-mail címére. Hétfő délutánig beérkező rendeléseket kedden, szerda délutánig beérkező rendeléseket csütörtökön adjuk át MPL munkatársának.  Az MPL a csomagokat a postázást követően 2 munkanapon belül kézbesíti. Amennyiben a kézbesítő nem talál otthon senkit, és emiatt nem tudja átadni a csomagot, értesítést hagy Önnek és a csomagot átveheti a legközelebbi postán.

VEVŐI TÁJÉKOZTATÓ AZ ELÁLLÁSI JOGRÓL

Az elállás jogáról a távollevők között kötött szerződésekről és az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik.

Az egészségügyi diagnosztikai és hasonló árucikkek vásárlása esetén, a Vásárlónak nincs lehetősége elállási jogának gyakorlására azok „kipróbálása” (azaz elfogyasztása) után.

A Vásárló csak abban az esetben élhet elállási jogával, amennyiben a terméket

  • hiánytalanul,
  • bontatlan állapotban,
  • eredeti csomagolásában,
  • az Eladó által meghatározott időn belül,

tudja visszaszolgáltatni az Eladónak. Az elállásra, a korábban felsorolt feltételek megtartása mellett van lehetősége a Vásárlónak. A fogyasztó az elállási vagy felmondási jogát termék adásvételére irányuló szerződés esetében a termék átvételének napjától, szolgáltatásnyújtásra irányuló szerződés esetén a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy naptári napon belül gyakorolhatja.

Az elállási jogot, csak a Vásárló vagy annak meghatalmazottja gyakorolhatja. Amennyiben elállási jogával kíván élni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Kérjük, amennyiben a vásárláskor illetve azt követően kérdése, észrevétele lenne a termék(ek) vonatkozásában, vagy mielőtt elállási jogával kíván élni, vegye fel velünk a kapcsolatot, megadott elérhetőségeink egyikén.

Kérjük továbbá, hogy a vásárláskor illetve a termék kézhezvételét követően figyelmesen olvassa el a mellékelt terméktájékoztatót!

A Vásárló, az elállási jog gyakorlása során nem köteles az elállás jogának okát megnevezni, elegendő csupán szóban vagy írásban jelezni ezen szándékát.
Az elállás jog gyakorlásáról további információkat talál a www.joteszt.hu weboldalon, az „elállás joga” című tájékoztatóban!

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT / ELÉRHETŐSÉGEINK

E-mail.: info@complementum.hu
Tel.: +36 30 536 8228
Cím: Complementum Kft., 1141 Budapest, Csernyus utca 18-20. II./1.

SZERZŐI JOG

A joteszt.hu oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak. A portál bármely részét kimásolni, nyilvánossághoz közvetíteni a Complementum Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül bármilyen módon tilos.

A www.joteszt.hu-ra való hivatkozás során tilos úgy linket elhelyezni, hogy az valamely más oldal részeként jelenítse azt meg. Minden más esetben az oldalunkra mutató link elhelyezéséhez a Complementum Kft. hozzájárul.

Adatai törlését és/vagy a hírlevél szolgáltatásból való törlését az alábbi módokon kérheti:

Írásban a info@complementum.hu e-mail címen.
Telefonon a +36 30 536 8228-es telefonszámon.

Adatkezelő adatai:

Complementum Kft.

Székhely: 1141 Budapest, Csernyus u. 18-20. II./1.

Adószám: 23727720-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-975503

Adatkezeléssel kapcsolatban jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) irodájánál élhet.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH):

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Tel.: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://naih.hu

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ha bármilyen kérdése, kérése, észrevétele van, kérjük, írjon a info@complementum.hu e-mail címre, vagy hívjon minket a +36 30 536 8228-es telefonszámon.

Céginformáció

Complementum Kft.

Székhely: 1141 Budapest, Csernyus u. 18-20. II./1.

Adószám: 23727720-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-975503

A JOTESZT.HU WEBÁRUHÁZ TULAJDONOSA ÉS ÜZEMELTETŐJE

Cégnév:
Complementum Kft.

Székhely:
1141 Budapest, Csernyus u. 18-20. II./1.

Adószám: 23727720-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-975503

Telefon: +36 30 536 8228

E-mail:
info@complementum.hu